Доступність посилання

ТОП новини

Чотири міста на Донеччині частково без води – ОДА


У результаті збройного протистояння на півночі Донецької області був пошкоджений другий Донецький водовід і частково без води залишилися жителі Слов’янська, Костянтинівки, Дружківки і Краматорська. Як повідомили в прес-службі Донецької облдержадміністрації, водовід був пошкоджений 3 червня.

За словами директора комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу» Вадима Котова, фахівці негайно готові виїхати на пошкоджену ділянку для ліквідації аварії, проте станом на сьогодні зробити це неможливо через безперервні бої в цьому районі.

«На даний час проводяться переговори про надання збройними сторонами спеціального «зеленого коридору» з метою безперешкодного проїзду аварійних бригад для ліквідації пошкоджень водоводу», – йдеться в повідомленні.

Також, як повідомили у водопостачальній компанії, сьогодні в результаті бойових дій була пошкоджена повітряна ЛЕП 110 кВ Слов’янської ТЕС. У результаті цього було припинене постачання електрики для електронасосів декількох фільтрувальних станцій. Проте вже в середині дня енергетикам вдалося відновити роботу ЛЕП, запевнили в ОДА.
XS
SM
MD
LG