Доступність посилання

ТОП новини

Ситуація на українсько-російському кордоні вкрай складна – голова прикордонслужби


На українсько-російському кордоні в межах Луганської й Донецької областей склалася вкрай складна ситуація, заявляє голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин.

«Проникнення на територію України загонів озброєних терористів з Російської Федерації стали буденними проблемами прикордонників... Прикордонна служба вжила всіх можливих заходів для захисту кордону України», – йдеться в його заяві, розміщеній на сайті прикордонслужби.

За даними відомства, нині в пункті пропуску «Маринівка», у Шахтарському районі Донецької області, «особовий склад веде жорстокий бій із терористами, які атакують прикордонників із двох сторін: одна озброєна банда напала з боку російського пункту пропуску «Куйбишево», друга – з території України».

У зв’язку з цим Литвин закликав до негайного здійснення комплексу заходів щодо оборони державного кордону наявними силовими і правоохоронними ресурсами держави.

За даними прикордонслужби, внаслідок бою на пункті пропуску «Маринівка», троє прикордонників поранені, також є інформація про втрати в лавах нападників. про точну кількість жертв не повідомляють.
XS
SM
MD
LG