Доступність посилання

ТОП новини

У московському аеропорту затримали члена «Демальянсу»


Федеральна служба безпеки Росії затримала в московському аеропорту «Домодєдово» члена «Демократичного альянсу» Максима Черкасенка, повідомил голова цієї партії Василь Гацько.

«ФСБ затримало в «Домодєдово« члена «Демократичного альянсу» Максима Черкасенка. Макс працює в відомій юридичній компанії й їхав туди у відрядження. Зараз будемо його звідти забирати», – написав Гацько на своїй сторінці у Facebook.

Сам Черкасенко повідомив, що представники російської ФСБ при затриманні пояснили, що його перебування в Росії є небажаним, оскільки він становить «загрозу для безпеки РФ». «Цікаво, яким чином я можу їм загрожувати? Може, бояться, що занесу їм вірус Майдану», – написав Черкасенко на своїй сторінці у Facebook.

«Зараз перебуваю в розподільнику, невелика кімната без вікон, де ще знаходяться близько 20 людей, переважно громадян країн Середньої Азії, Африки, є один грузин. Як не дивно, але тут є аеропортовий wi fi. Кажуть, що не випустять звідси до 14:00 завтрашнього дня, коли буде рейс авіакомпанії, якою я прилетів. Такі от справи», – додав він.

Черкасенко також долучи до публікації документ, за яким в’їзд для нього на територію Росії забороняється до кінця року.
XS
SM
MD
LG