Доступність посилання

ТОП новини

Вікторія Сюмар залишає РНБО – через завершення виборів


Вікторія Сюмар у студії Радіо Свобода
Вікторія Сюмар у студії Радіо Свобода
Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Вікторія Сюмар іде у відставку. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook і додала, що бачила завданням своєї тимчасової роботи «втримати ситуацію у перехідний період».

«Тепер інформаційну політику має формувати команда обраного президента в його адміністрації. В такий час, коли люди щогодини чекають пояснення влади, все має бути чітко скоординовано на найвищому рівні», – відзначила Сюмар.

Досягненням ста днів своєї роботи в РНБО Вікторія Сюмар вважає те, що за умов фактичної війни «українські ЗМІ стали справді українськими».

«Останні три місяці країна жила в єдиному інформаційному просторі, де була спільна цінність – суверенна і цілісна Україна. За це щиро дякую редакторам та топ-менеджерам телеканалів, колегам-журналістам, експертам, з якими доводилося досить тісно взаємодіяти», – написала колишня заступник секретаря РНБО.

Вікторія Сюмар була призначена на цю посаду 28 лютого. До того часу вона була виконавчим директором Інституту масової інформації.
XS
SM
MD
LG