Доступність посилання

ТОП новини

Путіну сподобався план Порошенка зі врегулювання кризи


Порошенко коротко поспілкувався з Путіним
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:16 0:00

Порошенко коротко поспілкувався з Путіним

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що він підтримав позицію новообраного президента України Петра Порошенка з приводу необхідності негайно зупинити кровопролиття на сході країни.

«Я не можу не привітати позицію пана Порошенка з приводу того, що потрібно негайно зупинити кровопролиття на сході України. У нього (Порошенка – ред.) є план на цей рахунок, але який це план – це краще запитати не в мене, а у нього. Він у двох словах про це сказав, але одна справа говорити це тут, у Франції, інша справа – говорити у своїй власній країні», – заявив Путін сьогодні у Франції, коментуючи підсумки розмови з Порошенком.

Путін заявив, що під час короткої бесіди з Порошенком вони говорили також про економічні проблеми.

«Зустріч з паном Порошенком відбулася, як кажуть у таких випадках, у кулуарах. Ми сіли за стіл, поговорили протягом 15 хвилин. Не можу сказати, що це була ґрунтовна розмова, але, тим не менш, основні питання, пов’язані зі врегулюванням ситуації, з розвитком економічних відносин, розглянули», – зазначив російський лідер.

Тим часом, Петро Порошенко заявив, що на цій зустрічі домовилися про приїзд російського представника в Україну для початку переговорів зі врегулювання ситуації.
Канцлер Німеччини Анґела Меркель і президенти України і Росії, Петро Порошенко (в центрі) і Володимир Путін
Канцлер Німеччини Анґела Меркель і президенти України і Росії, Петро Порошенко (в центрі) і Володимир Путін
XS
SM
MD
LG