Доступність посилання

ТОП новини

У Слов’янському районі через бої без світла залишилися 40 населених пунктів


У Слов'янську спорожніли полиці крамниць, а з водою перебої
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:29 0:00
У Слов’янському районі Донецької області через сьогоднішні бойові дії без електропостачання залишилися мешканці 40 населених пунктів.

Як повідомили у прес-службі компанії «Донецькобленерго» (ДТЕК), 6 червня внаслідок бойових дій в районі Слов’янська були пошкоджені високовольтні лінії і повністю знеструмлена підстанція 110 кВ «Слов’янськ».

Без світла, зокрема, залишилися 11 лікарень і фельдшерсько-акушерських пунктів, будівлі «Укртелекому», міського виконкому, СБУ, міліції, Державного казначейства і податкової інспекції Слов’янська, а також вісім підкачувальних станцій, через що порушене водопостачання в багатоповерхових будинках.

У компанії зауважили, що за резервним електропостачанням від підстанції 110 кВ «Слов’янськ – Північна» можливо забезпечувати живлення тільки частини знеструмлених адміністративних і житлових будинків у центрі Слов’янська.

Для проведення перемикань енергетикам «Донецькобленерго» необхідний доступ до електроустановок, що зараз ускладнений у зв’язку з веденням бойових дій.

Станом на 18:00 бригадам «Донецькобленерго» за рахунок перемикань з розподільної мережі Слов’янська вдалося підключити до електропостачання три лікарні, будівлі СБУ, міського управління МВС, міськвиконкому Слов’янська.
XS
SM
MD
LG