Доступність посилання

ТОП новини

Екс-депутата Лозінського звільнили з в’язниці – ЗМІ


Віктор Лозінський
Віктор Лозінський
Колишній депутат Верховної Ради Віктор Лозінський, засуджений за вбивство, достроково вийшов із в’язниці за станом здоров’я. Про це повідомляють «Українські Новини» з посиланням на Державну пенітенціарну службу України.

«Дійсно, сьогодні Лозінського було звільнено», – повідомили в службі.

Водночас голова пенітенціарної служби Сергій Старенький заперечує, що його відомство якимось чином сприяло звільненню засудженого.

«Щодо звільнення цього засудженого повідомляю, що в основу рішення суду лягли висновки лікарів і експертів, яких залучив до справи суддя. Висновки медкомісії пенітенціарної служби, які надавалися суду раніше, не містили в собі даних, які давали б можливість суду звільнити засудженого від відбування покарання», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, оцінку здоров’я Лозінського зробили лікарі, які не мають ніякого стосунку до Пенітенціарної служби.

Раніше про звільнення Лозінського за станом здоров’я повідомив депутат Верховної Ради Олег Ляшко. Він також заявив, що діагноз Лозінського сфальсифікований, тому що раніше, за свідченнями очевидців, він не хворів.


Дніпровський райсуд Києва у квітні 2011 року засудив Лозінського до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство жителя Кіровоградщини Валерія Олійника.
XS
SM
MD
LG