Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко терміново скликав силовиків через танки з Росії


Бойовики їздять на танках на сході України
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:37 0:00
На сході України бойовики вперше застосували танки, які, за даними української розвідки, з’явилися з боку Росії, йдеться в повідомленні на сайті президент України.

За повідомленням, у результаті військової операції, яка планувалась напередодні, українським військовим вдалося втримати ситуацію під контролем.

У зв’язку з цим президент Петро Порошенко провів термінову нараду з керівниками силових відомств. За інформацією силовиків, внаслідок добре підготовленої операції, українські військові і прикордонники відновили контроль над частиною державного кордону протяжністю понад 100 кілометрів, ведучи боротьбу навіть з танками, йдеться в повідомленні.

Петро Порошенко провів розмови з віце-президентом США Джозефом Байденом і канцлером Німеччини Анґелою Меркель і обговорив з ними події, що відбуваються на сході України. Співрозмовники погодили подальші кроки щодо втілення мирного плану на сході України, повідомили у прес-службі президента без подробиць.

Раніше сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що кілька російських БТРів і танків перетнули кордон із Україною через захоплені бойовиками прикордонні пункти пропуску.
XS
SM
MD
LG