Доступність посилання

ТОП новини

Місто в зоні АТО «одягли» в національні кольори


Місто в зоні АТО «одягли» в жовто-синє
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:57 0:00
Харківські активісти провели акцію за єдину Україну в місті Барвінкове, що на кордоні з Донецькою областю. Тут розташований один з блокпостів українських військових, що беруть участь в АТО. Харків’яни розвісили на центральних вулицях національну символіку, малювали українські прапори і роздавали жовто-сині стрічки мешканцям.

За словами організаторів, акцію провели, щоб вчергове показати, що це місто, які і інші, де проводять АТО є українським.

«Це щоб підтримати дух українського народу Звісно, в першу чергу армії. А думаю звичайні люди можуть багато зробити, щоб підтримати армію. Хоча б постояти і помахати прапором. Я думаю, для військових це дуже важливо», – розповіла учасниця акції Тетяна Шилова.

Деякі місцеві мешканці теж приєднались до акції, інші охоче брали прапори і стрічки, одразу одягаючи чи пов’язуючи на себе.

«Я такий гордий за свою націю, я передати цього не можу. От я стояв, а вони танцювали і музика грала, а в мене сльози котились», – зізнався мешканець Барвінкового Валерій Нестеренко.
XS
SM
MD
LG