Доступність посилання

ТОП новини

15 і 16 червня оголошені Днями жалоби в Луганській та Дніпропетровській областях


15 і 16 червня оголошені Днями жалоби в Луганській та Дніпропетровській областях. Про це йдеться у відповідних розпорядженнях голів тамтешніх обласних держадміністрацій з огляду на трагедію, яка сталася в ніч на суботу, коли бойовиками був збитий літак з 49 українськими військовими.

«Луганщина сумує разом з рідними загиблих військових. Це страшно, що сьогодні на луганській землі гинуть люди. Терористи будуть нести за це відповідальність», – заявила виконувач голови Луганської облдержадміністрації Ірина Верігіна.

«У зв’язку з загибеллю 14 червня 2014 року військовослужбовців, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, брали участь в антитерористичній операції: оголосити на Дніпропетровщині 15 і 16 чеврня 2014 року днями жалоби», – йдеться у розпорядженні голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського.

Серед загиблих минулої ночі в результаті збиття бойовиками літака в Луганську було 49 військовослужбовців – 9 членів екіпажу з Мелітопольської авіаційної транспортної бригади та 40 десантників з 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади.
XS
SM
MD
LG