Доступність посилання

ТОП новини

Урядові сили контролюють місто Щастя під Луганськом


Місто Щастя, що за 20 кілометрів від Луганська і адміністративно підпорядковується обласному центрові, в суботу взяли під контроль українські військові, повідомили кореспондентові Радіо Свобода мешканці Щастя.

За їхніми словами, проросійські сепаратисти, які перебували на блок-посту біля мосту через річку Сіверський Донець, зранку в суботу не випускали з міста рейсові автобуси на Луганськ. Автобусам доводилося їхати назад і об'їжджати блок-пост іншою дорогою. Сепаратисти пояснювали це тим, що готуються відбивати «атаки Національної гвардії».

Луганська інформаційна агенція «Східний варіант» із посиланням на свої джерела повідомила, що в результаті сутички сил АТО та озброєних сепаратистів п’ять українських силовиків поранені, щонайменше дев’ять бойовиків загинули. Також повідомляється про велике число полонених сепаратистів, в тому числі одного з їхніх місцевих лідерів.

Очевидці повідомляють, що зараз у Щасті спокійно. Під час бою житлові будинки не постраждали. Люди, з якими спілкувався кореспондент Радіо Свобода, не підтверджують чуток про факти мародерства з будь-якої зі сторін.
XS
SM
MD
LG