Доступність посилання

ТОП новини

У Краматорську затримано найманця з Росії – СБУ


Під час проведення антитерористичної операції у Краматорську Донецької області співробітники Служби безпеки України спільно з військовослужбовцями Збройних сил України затримали п’ятьох бойовиків незаконного збройного формування, які обстріляли українських військових зі стрілецької автоматичної зброї. про це повідомляє сайт СБУ.

За повідомленням, затримання відбулося 14 червня.

«Однин із затриманих – 21-річний громадянин Росії, колишній курсант Краснодарського вищого військового авіаційного училища Ніколай Крилов, розповів, що прибув на схід України «заробити гроші», – йдеться в повідомленні.

«За словами найманця, він приїхав до Слов’янська, побачивши в інтернеті рекламу про набір добровольців для участі у бойових діях на стороні терористичної організації «ДНР». За цю «роботу» координатори обіцяли грошову винагороду – одну тисячу доларів США на день», – додають в СБУ.

Під час затримання у Крилова вилучили стрілецьку зброю, сім тисяч гривень і, так звану, «льотну книжку» – персональний звітний документ обліку підготовки пілота, йдеться в повідомленні.

Тривають досудові слідчі дії.
XS
SM
MD
LG