Доступність посилання

ТОП новини

Кадиров: Дещиця образив «всю Велику Росію»


Рамзан Кадиров (ц)
Рамзан Кадиров (ц)
Глава російської республіки Чечня Рамзан Кадиров заявляє, що українська влада має кожен ранок починати з вибачень перед президентом Росії Володимиром Путіним.

У своїй сторінці в Instagram Кадиров висловив обурення «образливою витівкою» виконувача обов’язків міністра закордонних справ України Андрія Дещиці 14 червня біля посольства Росії в Києві.

«Він не був за це відправлений у відставку. Інцидент свідчить про те, що в Києві до влади прийшли люди, які не мають поняття про політику, дипломатію, етику, визнані світовою спільнотою принципи взаємної поваги між політиками різних країн. Українські чиновники не знають, що таке державне будівництво, демократія, співпраця. Подібні нецензурні висловлювання не дозволяють собі навіть посадові особи воюючих країн», – написав Кадиров.

За його словами, Дещиця «образив весь російський народ, всю Велику Росію».

«Якщо ж Дещиця не здогадався встати на коліна, то йому дохідливо підкажуть! Дещиця повинен негайно подати у відставку! Іншого виходу у нього немає», – написав глава Чечні.

Керівник української дипломатії 14 червня, намагаючись заспокоїти обурених людей, які пікетували посольство Росії в Києві, процитував слова із популярної пісеньки футбольних фанатів «Путін – х**ло».

Вночі того дня в Луганську проросійські бойовики збили літак, загинули 49 українських вояків.
XS
SM
MD
LG