Доступність посилання

ТОП новини

АТО: батальйон «Азов» вимагає від влади сміливих наказів


Бійці батальйону «Азов» вимагають від влади рішучих наказів
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:05 0:00
Добровольці з батальйону «Азов» вимагають, щоб влада в рамках антитерористичної операції виявила рішучість. Якби такі накази були, АТО вже була б завершена, розповіли в «Азові» кореспонденту Радіо Свобода.

«Нам здається, що люди при чинах просто бояться брати на себе відповідальність, натомість вони граються в гуманізм. А терористам це лише на руку. Розумієте, якби були віддані сміливі і рішучі накази, АТО вже б скінчилася. Якщо в Маріуполі терористи не встояли проти нас, 60 добровольців, то разом із професіоналами з ними б розібралися», – зазначив у розмові з Радіо Свобода доброволець з позивним «Цезар».

За словами бійців, головною складністю під час антитерористичної операції в Маріуполі було те, що місцеві жителі не усвідомлюють усіх небезпек.

«Люди приходять просто подивитися, наче це іграшки якісь. Складається враження, що багато хто не зрозумів, що війна йде насправді», – сказав заступник командира п’ятої роти батальйону «Азов» Андрій.

Зараз бійці батальйону щоденно тренуються та проводять стрільби на полігоні. Протягом найближчих днів чекають на наказ, щоб вирушити у найбільш гарячі точки України.
XS
SM
MD
LG