Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики захопили обласний дитячо-молодіжний центр


Представники угруповання «Донецька народна республіка», яке влада України визнає терористичним, захопили Донецький обласний дитячо-молодіжний центр, повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації.

«Як повідомили в управлінні у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, учора й сьогодні до обласного комунального позашкільного закладу приходили невідомі люди й вимагали перепідпорядкуватися «ДНР». Наголосили, що кошти для утримання центру їхня організація має», – йдеться в повідомленні.

Представники «ДНР» вилучили фінансові документи, на вхідних дверях замінили замок, будівлю опечатали.

В ОДА наголосили, що працівники центру змогли забрати особисті речі, проте врятувати обладнання й інше майно дитячого центру не вдалося.

«Люди, які прийшли до дитячого закладу, сказали, що за кілька днів вийдуть на зв’язок, і у разі відмови директора перепідпорядкуватися, пообіцяли змінити керівництво центру», – розповіли в обладміністрації.

«Незважаючи на це Донецький обласний дитячо-молодіжний центр продовжить роботу. Облдержадміністрація виділила приміщення під тимчасове розміщення працівників закладу», – повідомили в прес-службі.

9 червня в Донецьку бойовики угруповання «Донецька народна республіка» захопили культурну інституцію «ІЗОЛЯЦІЯ».
XS
SM
MD
LG