Доступність посилання

ТОП новини

На кордоні з Росією працюють усі пункти пропуску, окрім закритих рішенням уряду – ДПС


Всі пункти пропуску на кордоні з Росією працюють у штатному режимі, жодних обмежень на пропуск громадян і транспортних засобів немає. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

«Державна прикордонна служба України заявляє, що заява прес-служби прикордонного управління ФСБ Російської Федерації в Білгородській та Воронезькій областях про нібито одностороннє обмеження українською стороною руху громадян Росії в пункті пропуску «Плетенівка-Щебекино» не відповідає дійсності та є черговою провокацією. На даний час усі пункти пропуску з Росією на ділянці Харківського прикордонного загону працюють в штатному режимі. Жодні додаткові обмеження щодо перетинання державного кордону громадянами Росії українською стороною не запроваджувалися», – йдеться в повідомленні.

На початку червня Кабінет Міністрів схвалив рішення про припинення руху через вісім пунктів пропуску в Луганській і Донецькій областях на кордоні з Росією.

За даними російських ЗМІ, джерело в прикордонному відомстві Росії повідомило в п’ятницю, що буцімто українські прикордонники в односторонньому порядку припинили пропуск громадян через пункт пропуску «Шебекіно» в Бєлгородській області, пояснивши це демаркацією кордону.
XS
SM
MD
LG