Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко у штабі Нацгвардії під Слов'янськом, привіз спорядження військовим


Петро Порошенко (ліворуч) під Слов’янськом. Фото зі сторінки Арсена Авакова у Facebook
Петро Порошенко (ліворуч) під Слов’янськом. Фото зі сторінки Арсена Авакова у Facebook
Президент Петро Порошенко прибув до антитерористичного центру Національної гвардії неподалік Слов’янська Донецької області. Як повідомили в Адміністрації президента, з Порошенком перебувають очільник МВС Арсен Аваков, секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій і командувач Нацгвардією Степан Полторак.

Глава держави вручив бійцям Нацгвардії державні нагороди та військове спорядження, зокрема тепловізори і біноклі.

«Як зазначив президент, він незабаром підпише указ про тимчасове припинення вогню. Це робиться для того, щоб терористи могли скласти зброю, а ті, хто цього не зроблять, будуть знищені», – цитує слова Порошенка сайт МВС.

18 червня президент Петро Порошенко оголосив деякі пункти плану з мирного врегулювання ситуації на сході країни. План зокрема передбачає децентралізацію влади, дострокові вибори, одностороннє припинення вогню і коридор для виходу з Донбасу російських бойовиків і найманців.

Вже другий місяць на сході України триває антитерористична операція, сили українських військових, бійців Національної гвардії та батальйонів добровальців ведуть боротьбу з озброєними бойовиками. За час АТО загинуло більше 160 військових.
XS
SM
MD
LG