Доступність посилання

ТОП новини

Суми: голову ОДА звинуватили в порушенні закону і подарували йому саперну лопатку


Сьогодні в Сумах активісти «Правого сектору» влаштували флешмоб, який, за їхніми словами, присвятили бездіяльності голови облдержадміністрації Сумщини Володимира Шульги.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, протестувальники намагалися подарувати Шульзі саперну лопатку на знак його «активності» у захисті кордонів Сумської області. Також активісти хотіли дізнатися, чому Шульга обіймає посаду очільника Сумщини, залишаючись народним депутатом.

Після декількох спроб зустрітися з очільником області активісти «впіймали» Володимира Шульгу на сесії облради. Там він пояснив, що написав заяву про складення депутатських повноважень ще 20 березня, а подальший процес по припиненню його депутатства залежить від відповідних структур Верховної Ради.

Не задоволені відповіддю протестувальники йшли за головою обласної адміністрації коридорами адмінбудівлі. Володимир Шульга не захотів розмовляти в присутності журналістів, але запросив присутніх на засідання сумської Ради Майдану, де пообіцяв чесну розмову.
XS
SM
MD
LG