Доступність посилання

ТОП новини

До російських посольств у рамках флешмобу зносять похоронні вінки


Біля посольства Росії у Києві, 21 червня
Біля посольства Росії у Києві, 21 червня
У суботу у різних країнах триває флешмоб проти агресії Росії щодо України: євромайданівці в Україні і за кордоном закликають принести до російського посольства у своїй країні похоронний вінок.

За даними спільноти цього флешмобу у «Фейсбуці», акції вже відбулися у Києві, Львові, Гаазі і Вільнюсі. Очікується також, що до флешмобу приєднаються Нью-Йорк, Торонто, Ванкувер, Лондон, Копенгаген і Мілан.

«Принесіть вінки до вашого місцевого російського посольства для того, щоби вшанувати загиблих героїв України. Приєднуйтеся до нас, вимагаючи від міжнародної спільноти визнати безпосередню відповідальність Москви у кровопролитті, та від західних держав вжити реальних заходів, включно із потужними санкціями, щоби зупинити російську агресію!» – йдеться у повідомленні організаторів.

«Скільки потрібно ще смертей для того, щоби визнати, що Росія розпочала війну в Україні, і що Путіна потрібно негайно зупинити?» – наголошують на сторінці флешмобу у «Фейсбуці».

За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, біля посольства Росії у Києві наразі спокійно, ніяких акцій не відбувається. Водночас біля входу до дипломатичного представництва стоять два похоронні вінки.
Біля посольства Росії у Києві, 21 червня
Біля посольства Росії у Києві, 21 червня
XS
SM
MD
LG