Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики напали на шахту у Кіровському


У Кіровському Донецької області невідомі озброєні люди на БТР і вантажівці з символікою угруповання «Донецька народна республіка», яке в Україні визнане терористичною організацією, увірвалися на територію шахти «Комсомолець Донбасу». Про це повідомляє сайт компанії ДТЕК.

«Погрожуючи зброєю, вони поклали співробітників адмінбудівлі обличчям вниз, вилучили мобільні телефони. У цей момент у шахті перебували понад 700 осіб. Частина представників «ДНР» увірвалися в адмінбудівлю і, погрожуючи зброєю керівництву шахти, вимагали гроші та транспорт», – йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби ДТЕК, нападники вилучили майже весь автопарк шахти: 13 КРАЗів для перевезення гірської породи, 5 автомобілів ГАЗ «Газель» і 4 легкових автомобілі. Також бойовики розкрили два банкомати.

«Інша частина озброєних «ДНРівців» заблокувала дорогу до шахти, через що на роботу не змогла потрапити друга зміна шахтарів, близько 800 осіб. Люди спробували пройти через кордон озброєних людей, але ті розпочали стрілянину», – повідомили у ДТЕК.

Напередодні в луганському управлінні міліції повідомили про обстріл бойовиками маршрутки з шахтарями, які поверталися з роботи. Одна людина загинула.
XS
SM
MD
LG