Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк доручає розслідувати справу з закупівлями на потреби армії


Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк дав доручення провести службове розслідування щодо проведення процедур із закупівель для потреб армії, повідомила в неділю пресова служба уряду.

Службове розслідування доручено провести в найкоротші терміни. На час розслідування відповідні посадові особи відсторонені від виконання повноважень, повідомив департамент інформації та комунікацій із громадськістю Кабінету міністрів.

«До розслідування будуть залучені представники правоохоронних органів та фіскальних служб. Буде здійснений повний аналіз усіх процедур. Винні будуть покарані відповідно до законодавства України та в найкоротші терміни», – мовиться в повідомленні.

Останнім часом лунають звинувачення щодо непрозорості чи інших можливих порушень у перебігу здійснення закупівель для потреб силових структур під час антитерористичної операції, що відбувається в Україні. Зокрема, Генеральна прокуратура вже відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного зупинення Антимонопольним комітетом України закупівлі бронежилетів.
XS
SM
MD
LG