Доступність посилання

ТОП новини

У Запорізькій і Донецькій областях підірвали залізничні колії


22 червня на перегоні Іловайськ – Кутейніково невстановлені особи підірвали шляхи
22 червня на перегоні Іловайськ – Кутейніково невстановлені особи підірвали шляхи

Сьогодні о 2:20 ночі до чергової частини Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що невідомі пошкодили міст на виїзді з міста Оріхів в бік села Новоданилівка.

Про це повідомляється на сайті ГУМВС України у Запорізькій області.
Зазначається, що на місце пригоди негайно виїхало керівництво ГУМВС України в Запорізькій області та оперативних служб, вибухово-технічна і кінологічна служби, криміналістична лабораторія ГУМВС та слідчо-оперативна група у повному складі. Було встановлено, що невідомі шляхом вибуху пошкодили опору залізничного мосту в бік села Новоданілівка Оріхівського району Запорізької області.

Пасажирський потяг сполученням «Бердянськ – Дніпропетровськ» зупинено на під’їздах до місця події.

Підриви одноколійної залізничної ділянки Донецької залізниці з ушкодженням шляху вчинені у вівторок вранці. Перший – о 5.30 вівторка на перегоні Кондрашевська Нова - Городній, другий – о 6.00 на перегоні Краснозеровка – Городній, повідомили у прес-службі Донецької залізниці. У результаті вибуху ніхто не постраждав, збоїв у русі немає.
Рух планується відновити до 11:00 24 червня.

У Донецькій залізниці відзначили, що на даній ділянці курсує поїзд №11/12 Москва-Луганськ, він може затриматися.

22 червня о 15.35 на перегоні Іловайськ – Кутейніково невстановлені особи підірвали шляхи. У момент вибуху перегоном рухався вантажний поїзд. У результаті зійшли з рейок частково або повністю 14 вагонів. Локомотивна бригада не постраждала.

XS
SM
MD
LG