Доступність посилання

ТОП новини

«Правий сектор» приніс шини до управління міліції у Луцьку і потім рушив на схід


Представники «Правого сектора» прийшли до управління МВС у Волинській області з шинами і вимагали відставки заступників начальника обласної міліції Михайла Руденка й Олександра Никитюка, а також начальника обласної ДАІ Володимира Кравчені.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, активісти, які сьогодні вирушають на Донбас, наголосили, що ці люди «дискредитували себе в революційний період», а тому мають написати рапорти на звільнення або їхати разом із «Правим сектором» у зону АТО.

Очільник «Правого сектору» Волині Павло Данильчук заявив, що відмова буде «диверсією і роботою в тилу на користь ворога».

Активісти прийшли до приміщення управління МВС Волині з шинами, які подарували міліціонерам. Водночас Михайло Руденко заявив, що виконуватиме свої посадові обов’язки, поки його не звільнять у Києві. Тим часом, один із заступників Володимир Поліщук зараз служить на сході.

Після того, як активісти залишили приміщення управління МВС, міліція поширила прес-реліз, у якому зазначила, що візитери «побили правоохоронця і погрожували спалити будівлю УМВС Волині».

Поки правоохоронці вирішують питання про початок досудового розслідування за статтями «хуліганство» і «втручання в діяльність працівника правоохоронного органу», підрозділ «Правого сектору» Волині вирушив на Донбас.

Відео МВС

XS
SM
MD
LG