Доступність посилання

ТОП новини

Суд звільнив одного із активістів «Правого сектора», затриманого на Кіровоградщині


Ленінський районний суд Кіровограда звільнив на поруки, раніше затриманого через спробу захоплення Долинського нафтопереробного заводу, дніпропетровця, представника «Правого сектора» Олександра Малишенка. Про це Радіо Свобода повідомили в обласній організації партії «Правий сектор».

За їхніми даними, активіста звільнили на поруки іншого члена «Правого сектора» Андрія Денисенка.

Сторона обвинувачення просила суд призначити Малишенкові та вісьмом його затриманим однопартійцям запобіжний захід у вигляді 60 діб арешту.

«Чекаю, що випустять і решту. Власне, хлопці герої, а не злочинці», – заявив Андрій Денисенко на своїй сторінці у Facebook.

У середу на Кіровоградщині, на території нафтопереробного заводу в місті Долинська, затримали дев'ятьох дніпропетровців, членів «Правого сектора». За даними зі Штабу національного захисту Дніпропетровської області, ті діяли на прохання зі штабу – мали перевірити інформацію про те чи власники та керівництво заводу причетні до фінансування озброєних сепаратистів на Донбасі. Там їх затримали правоохоронці.

Водночас в прокуратурі Кіровоградської області заявили, що на територію нафтопереробного підприємства «увірвалася група невідомих озброєних осіб у складі 9 чоловік», чоловіків роззброїли, їх особи встановлюють.

XS
SM
MD
LG