Доступність посилання

ТОП новини

Минулої ночі бойовики обстріляли з мінометів позиції сил АТО – Тимчук


Минулої ночі бойовики обстріляли з мінометів позиції сил АТО на Донеччині. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Обстріляний опорний пункт сил АТО в Донецькій області. Обстріл проведений з мінометів і гранатометів. Під час обстрілу терористи також випустили 7 мін у бік газорозподільної станції, що знаходиться в даному районі. Втрат серед сил АТО немає. Також мінометному обстрілу піддався опорний пункт сил АТО поблизу Кривий Луки (Донецька обл.). Обстріл вівся з боку населеного пункту Миколаївка», – повідомив Тимчук.

За його словами, бойовики обстріляли силовиків, які дислоковавані на аеродромі в Краматорську. Обстріл вівся з мінометів з передмісті. Втрат серед військовослужбовців немає.

Президент Петро Порошенко на підставі рішення Ради національної безпеки й оборони продовжив режим незастосування сили до 22:00 понеділка, 30 червня. У разі недотримання умов режиму незастосування сили, Україна залишає за собою право дострокового припинення цього режиму в зонах, де режим припинення вогню не буде виконуватися.

XS
SM
MD
LG