Доступність посилання

ТОП новини

Активісти під офісом Порошенка вимагають поновлення АТО


Кілька тисяч активістів прийшли на вулицю Банкову в Києві. Під адміністрацією президента України вони вимагають від української влади продовження антитерористичної операції на сході країни.

Учасники акції протесту вважають, що кожний день одностороннього продовження перемир’я спричиняє нові втрати серед українських військових, оскільки озброєні сепаратисти не дотримуються режиму припинення вогню.

До людей, які прийшли до офісу Порошенка, вийшов перший заступник голови адміністрації Геннадій Зубко. Він намагається переконати демонстрантів в адекватності дій влади і необхідності ведення зустрічей і консультацій, на яких владу України представляє колишній президент Леонід Кучма.

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко у своєму виступі перед громадою закликав довіряти президентові у його рішеннях. Він передав чиновникам спільні з громадськими організаціями Майдану вимоги до дій влади. Після завершення мітингу під адміністрацією Порошенка учасники протесту рушили на Майдан, де о 12:00 розпочнеться віче.

Вибачте, але ця функція в даний час не доступна

Президент України Петро Порошенко за підсумками наради з керівниками українських силових відомств 27 червня ухвалив рішення про продовження режиму припинення вогню ще на 72 години. Термін перемир’я вибігає 30 червня о 22:00.

XS
SM
MD
LG