Доступність посилання

ТОП новини

Медведчук запевняє, що не прагне до влади


Лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук каже, що не прагне у владу. Про це йдеться у повідомленні на сайті «Українського вибору».

«Останніми днями низка ЗМІ з особливим ентузіазмом обговорює питання про моє можливе призначення губернатором Донецької і Луганської областей. Я неодноразово заявляв, що не прагнув і не прагну у владу. У ситуації, що склалася в Україні, головна моя мета, як і кожного тверезомислячого політика – зупинити кровопролиття, стабілізувати ситуацію на сході і відновити мир в Україні», – зазначив Медведчук.

Напередодні директор «1+1 Медіа» Олександр Ткаченко з посиланням на телефонну розмову з головою Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорем Коломойським написав у своєму Facebook, що, на думку Коломойського, наразі Медведчук – це останній шанс встановити мир на Донбасі.

25 червня канцлер Німеччини Ангела Меркель запропонувала, щоб Віктор Медведчук отримав функції посередника для забезпечення діяльності роботи тристоронньої контактної групи у складі екс-президента України Леоніда Кучми, спеціального представника голови ОБСЄ Хайді Тальявіні і посла Росії в Україні Михайла Зурабова.

XS
SM
MD
LG