Доступність посилання

ТОП новини

МВС оголосить шляхи гуманітарного коридору для переселенців – Аваков


Захоплений бойовиками Слов’янськ Донецької області
Захоплений бойовиками Слов’янськ Донецької області

Гуманітарний коридор, яким люди зможуть покинути зону проведення антитерористичної операції, буде розташований в напрямку Краматорськ-Барвенкове. Про це повідомив керівник МВС Арсен Аваков.

«Базовим коридором для того, щоб люди могли виходити та отримувати підтримку, буде напрям Краматорськ-Барвенкове. У середу-четвер будуть оголошені офіційні схеми та шляхи гуманітарного коридору, по якому зможуть люди виходити. Я маю на увазі, що будуть отримувати, якийсь рівень підтримки і сервісу, де вони зможуть вийти з зони дій боїв, поспати, проконсультуватися у спеціалістів», – сказав Аваков.

За словами Арсена Авакова, наразі члени Кабміну працюють над створенням цього коридору. До цього залучені МВС, Мінсоцполітики, Мінтранс та Державна служба з надзвичайних ситуації України.

Пізно ввечері 30 червня президент Петро Порошенко за підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони України ухвалив рішення зупинити дію режиму одностороннього припинення вогню на Донбасі. Після цього розпочалася активна фаза АТО.

XS
SM
MD
LG