Доступність посилання

ТОП новини

Українські військові заблокували Миколаївку – Тимчук


Українські військові повністю заблокували місто Миколаївка Донецької області. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

«Під час нанесення артилерійських і авіаційних ударів у районі Миколаївки знищено 6 опорних пунктів, а також склад боєприпасів терористів. Також знищений склад боєприпасів і зброї в населеному пункті Семеновка. Взято під контроль силовиків ділянку траси «Харків-Ростов» в даному районі», – зазначив Тимчук.

За інформацією Дмитра Тимчука, під час боїв 3 липня знищено щонайменше 150 бойовиків. Також, зазначає Тимчук, загинуло двоє українських військових і четверо поранено.

Повідомлень з офіційних джерел про цю ситуацію наразі немає.

Перемир’я, оголошене президентом Порошенком, закінчилося ввечері 30 червня. За час перемир’я бойовики не припиняли вогню і обстрілювали позиції українських силовиків, внаслідок чого загинули понад 20 військових.

1 і 2 липня сили АТО відновили контроль над низкою населених пунктів на півночі Донеччини, пунктом пропуску «Довжанський» на українсько-російському кордоні.

XS
SM
MD
LG