Доступність посилання

ТОП новини

Військові звільнили Миколаївку – прес-служба президента


Селище Миколаївка, що під Слов’янськом Донецької області звільнене від бойовиків. Про це президенту доповіли міністр оборони Валерій Гелетей та командувач Національної гвардії Степан Полторак, повідомляє прес-служба глави держави.

«У ході операції у полон захоплено понад 50 бойовиків, серед яких є громадяни Росії, на чолі з лідером на прізвисько «Скорпіон». Звільнено 150 жінок та дітей, які більше 2 діб знаходились у підвалі Будинку культури Миколаївки та яких бойовики збиралися використати в якості живого щита. У бойовиків почалася паніка. Звільненим заручникам запропонують можливість оздоровлення», – мовиться у повідомленні.

Раніше сьогодні речник антитерористичної операції Олексій Дмитрашківський повідомив, що сили АТО знищили 150 бойовиків біля Миколаївки. За його словами, один український військовий загинув, ще четверо були поранені під час бою, що почався ввечері 3 липня.

За інформує прес-центру антитерористичної операції, втрати української сторони за сьогоднішній день станом на 14:00 становили 9 убитих і 13 поранених.

XS
SM
MD
LG