Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку зник греко-католицький священик


У Донецьку зник греко-католицький священик – отець Тихон, у миру Сергій Кульбака, який регулярно брав участь у Молитві за Україну. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив донецький пастор Сергій Косяк.

«Зник греко-католицький священик Отець Тихон (Сергій Кульбака). Вчора вранці він виїхав на своєму автомобілі у невідомому напрямі, досі на зв`язок не виходить, телефон відключений. Родичам, друзям і духівництву про свої наміри залишити місто Донецьк отець Тихон не повідомляв, у парафії, де зазвичай він служить, не з`являвся», − написав Косяк.

Він нагадав, що «до цього на адресу отця Тихона неодноразово надходили погрози, також зловмисники розписали фарбою з погрозами і образами його автомобіль».

За словами пастора, отець Тихон також є секретарем міжконфесійної «Ради церков і релігійних організацій Донецької області», громадським діячем, одним із організаторів молитовного марафону в Донецьку.

Він також повідомив, що «з достовірних джерел відомо, що по лікарнях, моргах і по райвідділах міліції отець Тихон не проходив», і закликав усіх сприяти його пошуку.

XS
SM
MD
LG