Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк доручив за один день повернути звільнені Краматорськ і Слов’янськ до нормального життя


Через завершення бойової операції звільнення Краматорська і Слов’янська від бойовиків прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив голові Донецької облдержадміністрації Сергієві Таруті, міністрам, керівникам інших центральних органів виконавчої влади та головам облдержадміністрацій, прилеглих до Донецької та Луганської областей, в одноденний строк відновити життєзабезпечення цих міст. Про це повідомляє урядовий портал.

«Йдеться про відновлення роботи територіальних органів казначейства, Міндоходів, відділень фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування та управлінь Пенсійного фонду України, філій та відділень АТ «Ощадбанк», – зазначено в повідомленні.

Крім того, глава уряду доручив вжити необхідних заходів щодо відновлення правоохоронних органів, органів юстиції, медичних та санітарно-епідеміологічних закладів, систем водозабезпечення, зв’язку, забезпечення продуктами харчування, предметами першої необхідності, виробами медичного призначення, лікарськими засобами, комунально-побутовими послугами, а також транспортного та інформаційного забезпечення.

У суботу українські силовики в перебігу активної фази АТО звільнили від бойовиків Краматорськ і Слов’янськ Донецької області.

XS
SM
MD
LG