Доступність посилання

ТОП новини

Слов’янськ і Краматорськ звільнені повністю – прес-центр АТО


Як радіють військові в зоні АТО, отримуючи українські прапори
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:19 0:00

Як радіють військові в зоні АТО, отримуючи українські прапори

Українські військові повністю контролюють міста Слов’янськ та Краматорськ Донецької області. Про це йдеться у повідомленні прес-центру у АТО на їхній сторінці у Facebook.

«У даних населених пунктах за вказівкою президента починають відновлювати інфраструктуру, налагодили постачання продуктів харчування, питної води та іншої гуманітарної допомоги місцевим мешканцям. Також розпочався процес пов’язаний з вирішенням проблемних питань щодо надходження коштів на виплати пенсій, степендій, заробітних плат місцевому населенню», – мовиться у повідомленні.

За інформацією прес-центру АТО, бойовики продовжують напади на українських силовиків.

«Банди терористів деморалізовані, але разом з тим продовжують здійснювати підступні напади на українських військових. Так вчора, близько 23:00 поблизу населеного пункту Піски Донецької області, бойовики зі стрілецької зброї обстріляли один з опорних пунктів Збройних cил. У відповідь терористи отримали гідну відсіч. Втрат серед українських військовослужбовців нема. Згодом бойовики намагалися ще раз атакувати блокпост сил АТО мінометним вогнем. Але знову безуспішно», – повідомляють у прес-центрі.

Напередодні українські військові звільнили від бойовиків Краматорськ і Слов'янськ. Бойовики залишили також міста Дружківка та Костянтинівка Донецької області.

XS
SM
MD
LG