Доступність посилання

ТОП новини

У Слов’янську й Краматорську почали платити пенсії – влада


Військові привезли гуманітарну допомогу жителям Слов’янська, 6 липня 2014 року
Військові привезли гуманітарну допомогу жителям Слов’янська, 6 липня 2014 року

У Слов’янську й Краматорську Донецької області почали платити пенсії за липень. Як повідомляє головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, фінансування відбуватиметься за колишнім графіком.

«Разом із липневою пенсією жителям Краматорська, Слов’янська та Слов’янського району виплатять заборгованість за попередні місяці. Загалом у Донецькій області липневі пенсії отримали вже 15,4% пенсіонерів», – ідеться в повідомленні.

Крім того, як повідомляється на сайті Донецької облдержадміністрації, рятувальники розпочали відновлення систем життєзабезпечення Слов’янська і Краматорська.

«Гуманітарну допомогу, надану регіонами, а це 35 тонн продуктів харчування, доправлено вчора до міста Слов’янськ підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій Харківської, Полтавської та Кіровоградської областей», – повідомляє Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

Зокрема, жителі Слов'янська отримали близько 6 тисяч банок м’ясних і рибних консервів, 10 тисяч літрів води, понад 10 тонн борошна, 3 тонни круп, 10 тонн цукру і 5 тонн інших продуктів харчування.

«Одне з основних завдань, покладених урядом на нашу службу, – відновлення зруйнованої внаслідок бойових дій системи життєзабезпечення в містах області, і особливо енергоживлення. Ми опрацювали проблемні питання та підготували до використання генератори енергоживлення для лікарні Слов’янська, де зараз у тяжкому стані перебувають пацієнти, що постраждали від обстрілу бойовиків», – йдеться в повідомленні.

Зі свого боку, за повідомленням, Міністерство охорони здоров’я вирішує питання щодо забезпечення ліками і надання медичної допомоги постраждалим жителям Слов’янська і Краматорська.

XS
SM
MD
LG