Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстрілюють аеропорт Луганська – Тимчук


Бойовики продовжують обстрілювати аеропорт Луганська. Про це йдеться у повідомленні керівника Центру військово-політичних досліджень Дмитра Тимчука на його сторінці у Facebook.

«Тривають обстріли терористами зайнятого силами АТО аеропорту Луганська. Сьогодні обстріли здійснюються з 6 танків і однієї БМП-2 бойовиків. Силовики відкрили у відповідь мінометний вогонь по позиціях терористів. Терористи обстріляли блок-пост сил АТО в Донецькій області», – зазначає Тимчук.

За інформацією Донецької облдержадміністрації, після відходу з кількох міст, бойовики збільшують кількість оборонних споруд в інших населених пунктах Донеччини.

Українські військові, що беруть участь в антитерористичній операції, упродовж останніх днів звільнили від проросійських бойовиків Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівку, Артемівськ, Дружківку та кілька інших населених пунктів на сході країни.

Проросійські бойовики далі контролюють Донецьк, Луганськ, Горлівку і кілька менших міст. Українські силовики продовжують антитерористичну операцію.

XS
SM
MD
LG