Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко пообіцяв не застосовувати авіацію і важку артилерію в Донецьку – мер


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко пообіцяв не застосовувати авіацію і важку артилерію з боку українських силовиків під час проведення АТО в Донецьку, повідомив мер міста Олександр Лук’янченко.

«Президент пообіцяв, що в Донецьку не будуть застосовуватися такі методи, як у Слов’янську, Краматорську, Луганську», – сказав Лук’янченко.

Мер повідомив, що під час зустрічі з главою держави в Києві, участь в якій також взяв народний депутат від фракції Партії регіонів Борис Колесніков, обговорювалося і питання, пов’язані з переміщенням бойовиків «ДНР» до Донецька.

За словами Лук’янченка, застосування важких видів озброєння загрожує тим, що без енергопостачання можуть залишитися головні промислові підприємства, і це може бути екологічною катастрофою.

Українські військові, які беруть участь в антитерористичній операції, протягом останніх днів звільнили від проросійських бойовиків Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівку, Артемівськ, Дружківку і кілька інших населених пунктів на сході країни.

Проросійські бойовики далі контролюють Донецьк, Луганськ, Горлівку і кілька менших міст. Українські силовики продовжують антитерористичну операцію.

XS
SM
MD
LG