Доступність посилання

ТОП новини

В ОБСЄ засудили напад на редакцію газети «Вести» в Києві


Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович засудила напад на офіс редакції газети «Вести» в Києві і закликала провести ретельне розслідування інциденту, йдеться в прес-релізі організації.

«Я засуджую цей напад і закликаю владу провести повне розслідування, щоб виявити і притягти винних до відповідальності», – наведено в документі слова Міятович.

5 липня група невідомих у масках вчинила погром у редакції газети «Вести» в Києві, закидавши її димовими шашками і камінням. Був поранений охоронець офісу.

«Вести» розцінюють ці дії як спробу залякування редакції, і вимагають від влади вжити усіх можливих заходів для забезпечення безпечної роботи наших журналістів, йдеться у повідомленні.

Столична міліція проводить перевірку за фактом нападу.

У травні підрозділ податкової міліції Міністерства доходів і зборів України спільно з Держфінмоніторингом України заблокував рахунки ТОВ «Вісті Мас-Медіа» і його директора Ігоря Гужви. За даними правоохоронців, йдеться про ухиляння від сплати податків і відмивання коштів. У виданні перевірку і звинувачення назвали політичним тиском.

XS
SM
MD
LG