Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко виступає за перевибори й реформи


Петро Порошенко на зустрічі з активістами, Київ, 9 липня 2014 року
Петро Порошенко на зустрічі з активістами, Київ, 9 липня 2014 року

Президент Петро Порошенко заявив сьогодні, що найкращою люстрацією влади мають стати перевибори парламенту.

«Боротьба з корупцією не має вироджуватись в абсолютно безглузді, беззмістовні люстраційні закони, які лише насправді цементують корупцію», – сказав він під час зустрічі з представниками громадських реформаторських рухів.

«Сам народ має визначати, кого обирати і хто має право. Які вибори? Парламентські! Ми пройшли лише перший етап перезавантаження влади у вигляді президентських виборів, маємо пройти і другий», – наголосив Порошенко.

Він також заявив, що воєнні дії не повинні заважати реформам, і відсутність справжніх реформ в економіці та в суспільстві не повинна виправдовуватися «війною».

«Ми маємо знайти всі сили, щоб перемагати не лише на фронтах боротьби з ворогом і тероризмом і перемагати на фронтах боротьби з корупцією, але й перемагати на фронтах боротьби з економічною неефективністю, перемагати на фронтах, коли минуле тягне і міцно тримає нас ще в радянських моделях функціонування економіки і суспільства», – заявив він.

Як також сказав Петро Порошенко, політики, які виступають проти проведення конституційної реформи, діють на користь супротивників України.

XS
SM
MD
LG