Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО дали «гідну відсіч» сепаратистам під Луганським аеропортом – повідомлення


Українські військові літаки в зоні АТО, які використовують захисні світлові й теплові «пастки»
Українські військові літаки в зоні АТО, які використовують захисні світлові й теплові «пастки»

Особовий склад сил антитерористичної операції дав у середу «гідну відсіч противникові», який намагався напасти на Луганський аеропорт, повідомляє прес-центр АТО.

За повідомленням, бій закінчився після того, як у повітря була піднята авіація: «Терористи зазнали суттєвих втрат. Внаслідок авіаудару українських військових терористи втратили 2 танки та 1 систему залпового вогню БМ-21 «Град».

Ці ж дані навів у фейсбуці і речник АТО Владислав Селезньов. За його даними, загалом бойовики намагалися атакувати сили АТО в Луганському аеропорті з застосуванням 4 танків і установок залпового вогню БМ-21 «Град».

Крім того, заявили у прес-центрі АТО, «інформація, яку поширюють деякі ЗМІ про нібито підбитий терористами український літак, не відповідає дійсності».

Вся авіатехніка, що була залучена до операції, успішно виконала завдання та повернулася у визначені райони; втрат серед українських військовослужбовців немає, мовиться в повідомленні.

Дані про знищення двох танків і однієї установки «Град» сепаратистів підтверджує й керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Раніше в середу вже повідомляли про знищення ще двох установок «Град» сепаратистів у перебігу іншої операції сил АТО, в Донецькій області.

XS
SM
MD
LG