Доступність посилання

ТОП новини

Путін з Куби починає тижневе турне Латинською Америкою


Володимир Путін
Володимир Путін

Російський президент Володимир Путін прибув з офіційним візитом на Кубу. Гавана – перший пункт його майже тижневого турне країнами Латинської Америки.

У програмі перебування Путіна на Кубі бесіда з багаторічним лідером цієї країни Фіделем Кастро, а також переговори з його братом – Раулем Кастро, який зараз керує країною.

Напередодні помічник Путіна Юрій Ушаков заявив, що російський президент має намір підписати закон про списання 90% із 35 мільярдів доларів боргу Куби перед Росією.

Пізніше Путін поїде в Буенос-Айрес на переговори з керівництвом Аргентини. За словами Ушакова, ця країна «поділяє погляди» Росії на кризу в Україні.

Путін також відвідає Ріо-де-Жанейро для участі в церемонії передачі Бразилією права проведення чемпіонату світу з футболу, який Росія прийме в 2018 році.

У бразильському місті Форталеза Володимир Путін візьме участь у саміті БРІКС – групи, що об’єднує, крім Бразилії та Росії, Індію, Китай і Південно-Африканську Республіку.

Як очікують, президент Росії може провести зустріч із канцлером Німеччини Анґелою Меркель, яка також буде присутня на фіналі Кубка світу в Ріо-де-Жанейро 13 липня.

XS
SM
MD
LG