Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики підірвали кілька мостів на Донбаcі


Донецька область, підірваний міст біля села Новобахмутівка, 8 липня 2014 року
Донецька область, підірваний міст біля села Новобахмутівка, 8 липня 2014 року

Бойовики підірвали в останні дні два мости через річки і шляхопровід над залізницею на сході України, повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Зокрема, 11 липня у Донецькій області сепаратисти підірвали міст через річку Мокра Плотва на автомобільній дорозі Красний Лиман – Артемівськ – Горлівка, а на автодорозі Костянтинівка – Дзержинськ відірвали шляхопровід над залізничними коліями. Як повідомляє прес-служба, рух на цих ділянках дороги закрито.

Крім того, 12 липня у Луганській області у результаті підриву моста через річку Айдар на автодорозі Чугуїв – Мілове (через Старобільськ) були пошкоджені два з шести прогону мосту.

За даними прес-служби, проїзд на підірваній автодорозі заборонено. Об’їхати пошкоджений міст можна через села Титарівка і Новоселівка.

В Україні після завершення АТО необхідно буде відновити 705 кілометрів пошкоджених у результаті бойових дій автодоріг у Луганській і 228 кілометрів у Донецькій областях.

Із 15 квітня у регіоні розпочалася антитерористична операція. На початку липня українські силовики звільнили від терористів міста Сніжне, Слов’янськ, Краматорськ, Красний Лиман. При цьому військові продовжують АТО.

XS
SM
MD
LG