Доступність посилання

ТОП новини

Росія зупинила ввезення 40 тонн м’яса з України


«Россільгоспнагляд» зупинив оформлення двох партій замороженої яловичини з України загальною вагою 40 тонн. Таке рішення вони мотивували порушенням ветеринарних вимог Російської Федерації, йдеться у повідомленні відомства.

Зокрема, при огляді партій м’яса виробництва українських компаній «Свіженька» і «Конотопм’ясо», «Россільгоспнагляд» виявив порушення правил зберігання і транспортування замороженої яловичини, повідомляють у «Россільгоспнагляді».

«Під час проведення ветеринарного контролю інспекторами ветеринарного нагляду та прикордонного ветеринарного контролю на російському кордоні виявлено порушення правил зберігання і транспортування замороженої яловичини – напівтушки покладені штабелями, навалом, з відсутністю дерев’яних піддонів, безпосередньо на підлогу рефрижератора на поліетиленову плівку», – мовиться у повідомленні.

З початку року «Россільгоспнагляд» і «Росспоживнагляд» посилили тиск на українських постачальників продуктів харчування. На сьогоднішній день до Росії заборонено ввозити українську свинину і продукти з неї, обмежене постачання молочної продукції, кондитерських виробів та картоплі.

XS
SM
MD
LG