Доступність посилання

ТОП новини

Москва: кількість загиблих в аварії у метро зросла до 21


Москва метро
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:57 0:00

Москва метро

Кількість загиблих у результаті аварії в московському метро зросла до 21. Раніше повідомлялося про 20 жертв. За повідомленням керівника МОЗ Росії Вероніки Скворцової, 19 людей загинули на місці, ще двоє – чоловік і жінка – померли у лікарні.

За інформацією російського МОЗ, з десятків людей, які постраждали в аварії у московському метро, понад 40 перебувають у реанімації. Всього, за останніми даними, госпіталізовано понад 130 осіб. Загальна кількість постраждалих – близько 160.

Мер Москви Сергій Собянін оголосив у Москві траур 16 липня. За словами мера, робота з відновлення руху на «синій гілці» метро займе близько двох діб.

За словами представника МНС по Москві Віктора Бірюкова, ймовірно, відбулося помилкове спрацьовування сигналізації через раптове зниження напруги, потяг різко загальмував – передні вагони були зім’яті задніми. Причиною аварії також могла стати несправність стрілочного переводу.

Порушено кримінальну справу за статтею про порушення транспортної безпеки.

Сьогодні вравці три вагони поїзда у московському метрополітені зійшли з рейок за 200 метрів від станції «Слов’янський бульвар».

XS
SM
MD
LG