Доступність посилання

ТОП новини

За місяць територія АТО скоротилася вдвічі – Порошенко


За місяць територію проведення антитерористичної операції вдалося скоротити вдвічі. Про це заявив президент Петро Порошенко під час зустрічі з родичами вояків АТО. За його словами, проти України розв’язана справжня війна.

Петро Порошено наголосив, що сьогодні «робиться все для налагодження безперешкодного забезпечення військових підрозділів усім необхідним – боєприпасами, харчами та водою».

«Надзвичайно вдячний за те, що ви виховали таких синів чи чоловіків, які сьогодні боронять державу. Без них ми державу не захистимо, їхня роль, їхня місія надзвичайно важлива. Сьогодні немає більш важливої проблеми для країни, ніж захистити державу. Я вам вдячний за те, що ми з вами спільні в цьому питанні, – сказав Порошенко.

При цьому президент наголосив, що «режим припинення вогню обов’язково повинен встановлюватися у двосторонньому порядку».

30 червня Петро Порошенко за підсумками засідання РНБО ухвалив рішення зупинити дію режиму одностороннього припинення вогню на Донбасі. Після цього знову розпочалася активна фаза АТО.

XS
SM
MD
LG