Доступність посилання

ТОП новини

Луганськ знеструмлений і без води – міська влада


Наслідки обстрілу в одному з житлових районів Луганська, 16 липня 2014 року
Наслідки обстрілу в одному з житлових районів Луганська, 16 липня 2014 року

Внаслідок бойових дій знеструмлений майже весь Луганськ, у місті відсутнє водопостачання. Про це повідомляє сайт міського голови і міської ради обласного центру.

«На цей момент практично 85% обласного центру знеструмлені. Внаслідок обстрілу пошкоджена Кіровська підстанція в Кам’янобрідському районі. Через відсутність електрики припинили роботу насосні станції і припинилася подача води», – повідомляє сайт міської влади.

Можливості відремонтувати пошкодження немає.

«Фахівці не можуть виїхати на місце для ліквідації наслідків аварії через продовження збройних сутичок у місті. Як тільки така можливість з’явиться, фахівці докладіуть максимум зусиль, щоб оперативно усунути аварійну ситуацію і відновити нормальне життєзабезпечення міста», – інформує прес-служба Луганської міськради.

Вже протягом тижня в Луганську триває обстріл житлових кварталів з артилерійської зброї. Як стверджує речник антитерористичної операції Владислав Селезньов, це роблять озброєні проросійські сепаратисти. Цю ж версію підтримують у соцмережах мешканці міста, які пишуть, що ракети по околицях летять із центру міста.

Натомість ЗМІ, наближені до проросійських сепаратистів, заявляють, що житлові квартали Луганська обстрілювала Національна гвардія України.

Нацгвардія раніше вже заявляла, що, на відміну від Збройних сил, не має важких озброєнь.

XS
SM
MD
LG