Доступність посилання

ТОП новини

Для підтримки 72-ї бригади Збройних сил направлять додаткові сили АТО – СБУ


Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко зустрівся з матерями військовослужбовців 72-ї бригади Збройних сил України.

«Керівництво Антитерористичного центру запевнило присутніх, що президент України робить усе можливе для забезпечення озброєнням і засобами індивідуального захисту, надання невідкладної медичної допомоги пораненим, а також повноцінної реабілітації в медичних закладах», – повідомили в прес-центрі СБУ.

Учасникам зустрічі повідомили про ухвалене рішення міністрів оборони та внутрішніх справ України щодо негайного направлення в зону оточення 72-ї бригади додаткового підкріплення сил АТО.

Раніше бійці 72-ої механізованої бригади, які тримають оборону в районі кордону з Росією в Луганській області, повідомляли, що з боку Росії територію України обстрілюють «Градами». Також повідомлялося, що підрозділи трьох українських аеромобільних бригад Збройних сил опинилися в оточенні біля українсько-російського кордону на Луганщині в районі селища Ізварине, де розташований найбільший прикордонний пропускний пункт в регіоні.

XS
SM
MD
LG