Доступність посилання

ТОП новини

Лідер фракції «Батьківщина»: Путін розпочав третю світову війну


Трагедія зі збиттям малайзійського пасажирського літака і загибеллю мирних громадян різних держав означає, що «Російська Федерація і Путін особисто розпочали фактично третю світову війну». Про це сказав сьогодні в Івано-Франківську лідер фракції «Батьківщина» у Верховній раді Сергій Соболєв.

«Ми вважаємо, що тепер весь світ зрозумів, що іде не таємна, а відкрита війна російського керівництва на чолі з Путіним проти суверенної держави Україна. Бо коли в цій війні гинули українці або гинули наймити-терористи росіяни, це нібито виглядало як внутрішній конфлікт, до якого докладав зусилля ще і уряд Російської федерації. А коли в цьому конфлікті, в цій війні почали гинути десятки, а представники окремих країн – таких як Нідерланди – вже сотні громадян, ця трагедія повинна по-іншому поставити питання, як зупинити Путіна», – сказав народний депутат.

Сергій Соболєв повідомив, що ВО «Батьківщина» вимагає негайного запровадження воєнного стану у двох областях – Донецькій і Луганській.

Народний депутат вважає, що необхідна негайна мобілізація на міжнародному рівні політичних, економічних і військових зусиль, щоб протиставити агресії єдиний фронт світової спільноти.

XS
SM
MD
LG