Доступність посилання

ТОП новини

Європол та Інтерпол допоможуть упізнати жертв авіакатастрофи в Україні


Щонайменше один експерт Європолу приєднається до команди Інтерполу для сприяння у встановленні особистостей жертв аварії малайзійського лайнера на сході України, повідомляється в суботу на офіційному сайті Європолу. Фахівці прибудуть в Україну найближчим часом, зазначається на сайті.

«Європол активно допомагатиме команді Інтерполу. Ми зробимо все, що в наших силах, щоб допомогти в роботі, яку необхідно виконати після цього жахливого інциденту. Члени сімей та друзі невинних жертв рейсу Malaysian Airlines вбиті горем, в них є запитання, на які поки що немає відповіді», − наводяться на сайті слова керівника Європолу Роба Вейнрайта.

Раніше влада Донецька підтвердила, що тіла 37 людей бойовики привезли в донецький морг. Одночасно з цим бойовики пригнали до місця катастрофи важку техніку і мали намір вивезти залишки авіалайнера в невідомому напрямку. Як заявляє українська влада, сепаратисти хочуть знищити докази своєї причетності до катастрофи.

17 липня о 16.20 в небі над Донецькою областю був збитий малайзійський лайнер, який виконував рейс Амстердам – Куала-Лумпур. На борту літака перебувало 298 людей, зокрема 15 членів екіпажу. СБУ опублікувала записи розмов бойовиків, з яких виходить, що саме вони збили літак.

XS
SM
MD
LG