Доступність посилання

ТОП новини

У транспортній пригоді в Німеччині легко поранені четверо українців – МЗС


Один із автобусів, що потрапили в аварію, 19 липня 2014 року
Один із автобусів, що потрапили в аварію, 19 липня 2014 року

Унаслідок транспортної пригоди поблизу Дрездена в Німеччині в суботу легкі тілесні ушкодження отримали троє дітей і один дорослий із України, повідомили в Міністерстві закордонних справ дані посольства України в Німеччині.

Їх доставили до лікарні для додаткового медичного обстеження, де в них виявили легкі забої голови, ноги та тріщина носа. Після обстеження та надання необхідної медичної допомоги всі вони приєдналися до решти групи, яка тимчасово була розміщена в готелі, мовиться в повідомленні Департаменту інформаційної політики МЗС, яке наводить агентство УНІАН.

Пасажири українського автобуса – загалом 19 осіб, усі громадяни України (2 водії, 14 дітей та) – це група 14 дітей-інвалідів, 3 представників супроводу і 2 водіїв, які на запрошення організації інвалідів міста Нюрнберга їдуть туди для двотижневого оздоровлення на території Німеччини. Організатори поїздки з німецького боку забезпечили для них інший транспортний засіб. Тим часом із Харкова виїхав автобус, яким діти далі подорожуватимуть Німеччиною та повернуться в Україну, мовиться в повідомленні.

Пригода сталася в ніч на суботу, коли біля Дрездена польський автобус не втримався на дорозі і, зіштовхнувшись із українським автобусом, проламав загорожу на розділовій смузі і в лоб зіткнувся з іншим польським мікроавтобусом. У катастрофі загинули, як повідомляють, уже 10 людей, із них 7 поляків у мікроавтобусі, потерпіли близько 40.

XS
SM
MD
LG