Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО увійшли в Дзержинськ, Рубіжне і Соледар – прес-центр


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Сили антитерористичної операції увійшли в три міста Донецької області – Дзержинськ, Рубіжне і Соледар, повідомляє прес-центр АТО.

За повідомленням, у Дзержинську, зокрема, над місцевою адміністрацією підняли Державний прапор України.

«Українські військові локалізують і знищують залишки терористичних бандформувань у звільнених містах. У результаті швидких та безкомпромісних дій підрозділів Збройних cил затримано велику кількість бойовиків, а також зброї та боєприпасів російського виробництва», – йдеться в повідомленні.

Наразі відбувається звільнення території міста від вибухонебезпечних речовин, зброї і мін, додали в прес-центрі АТО.

Крім того, як повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО, в районі Луганська сили АТО взяли під контроль стратегічно важливий населений пункт Георгіївка. «Тут з’єднуються дороги з Алчевська, Ровеньків і Краснодону. Таким чином українські військові перекрили канал постачання зброї і боєприпасів терористам, які поки що перебувають в Луганську», – йдеться в повідомленні.

Також, за даними інформаційно-аналітичного центру РНБО, сьогодні було взято під контроль частину передмістя Донецька – населений пункт Піски, це забезпечило охорону Карлівського водосховища, важливого об’єкту системи водопостачання.

Водночас, за повідомленням, на території Росії, у Брянській області, поблизу кордону з Україною зафіксували рух колони (близько 30 танків) і значне угруповання бронетехніки поблизу населеного пункту Новошахтинськ Ростовської області.

XS
SM
MD
LG